Compositie Logo

Haptonomische zwangerschapsbegeleiding

Al in de buik een liefdevolle band opbouwen met je kindje.

De haptonomische zwangerschapsbegeleiding is een haptonomische begeleiding en dit betekent, dat er geen therapie gegeven wordt. De begeleiding richt zich op het contact maken en opbouwen met het kindje in de buik en met elkaar. Het is bedoeld voor mensen die behoefte hebben aan een persoonlijke en professionele begeleiding tijdens de zwangerschap.

De start van de begeleiding is rond 20 weken zwangerschap en is verdeeld over 5 sessies voor de geboorte en één na de geboorte van het kindje.

Er is ruimte voor het uiten van gevoelens (zoals, blijheid, angst, bezorgdheid). Zijn er vragen dan kunnen deze worden gesteld en onderzocht.

We gaan onderzoeken en bewust worden van hoe je zelf omgaat met je kracht en hoe dit gaat als er sprake is van pijn. Hoe meer vertrouwen je hebt of krijgt in je eigen patronen en die van elkaar, hoe meer je in je autonomie kunt blijven.

In verbinding met jezelf, het kindje en je partner, de bevalling ingaan, zorgt ervoor dat er een wisselwerking kan zijn en het een unieke ervaring van jullie drieën wordt.

Aanbod in het kort:

Zwangerschap